Neem contact met ons op:  0493 – 49 16 87

Producten

In deze moderne tijd is weer veel vraag naar ouderwetse degelijke en mooie terrazzo vloeren en aanrechtbladen. Het nostalgische aanrechtblad met wit/zwart tegeltjes, de badkamer en keukenvloer met de marmerblokjes en dan de unieke mozaieken en ornamenten in uw entree, voorportaal of leeftruimte. Terrazzo-producten zijn duurzaam en een oude vloer is makkelijk weer te herstellen in zijn oorspronkelijke staat. Tevens kan er zoals bij tegelvloeren vloerverwarming worden toegepast.

Diverse producten
Wij leveren diverse terrazzo producten. Niet van alle producten zijn op dit moment foto's terug te vinden op deze site, maar denkt u bijvoorbeeld aan: Terrazzo douchebakken, Terrazzo dorpels, Terrazzo vensterbanken, Terrazzo tafels, Terrazzo buitenraamdorpels,
en zo nog veel meer! Alles is mogelijk en bespreekbaar!

Uniek in Nederland!
Als enige terrazzo gespecialiseerd bedrijf in Nederland hebben wij de beschikking over een volledig computergestuurde slip/free machine. Hierdoor zijn wij in staat om tegen gunstige prijzen en levertijden u van dienst te zijn.

Kan terrazzo ook buiten?
Ja dat kan heel goed. U moet echter wel rekening houden met een paar dingen, zeker als het om een vloer gaat. In de eerste plaats wordt terrazzo, vaak geslepen. Een zeer glad geslepen vloer zal na een regenbui glad kunnen zijn. Daarom wordt vaak een minder glad en dus minder glanzend eindresultaat gemaakt. Daarnaast kan terrazzo iets poreus zijn. Erg lichte kleuren, zoals wit, kunnen dus wat groener uitslaan. Hier is met impregneermiddelen e.d. best wel wat aan te doen.

Onderhoud
Het juiste onderhoud van een terrazzo aanrechtblad is elke dag gewoon afdoen met een sopje. Ook wordt er bij een blad een blik was geleverd met polisch en een stukje staalwol met beschrijving